Ingredients
Scale
- 2 kopper linser (kan gjerne ha linser i vann over natten)
- 1 gresskar eller søtpotet, i terninger
- 1 løk, skrelt og grovhakket
- Litt olivenolje
- 6 kopper vann
- 1 kopp kokosmelk
- 1 ts. karri pulver
- Litt hvitløk
- 1/4 ts. Purasana Ginger Powder
- 2 ss. basilikum
- 2 ss. Purasana Maca raw Powder
- 1 hode grønnkål, hakket
- Litt salt og pepper
Instructions
- Bland gresskarterninger med 2 ss olivenolje og litt salt og pepper. Stek i ovn til de er møre, ca. 20-30 minutter.
- Stek løken og hvitløken i 2 ss olivenolje til den er myk.
- Tilsett vann og kokosmelken og sett på lokk. Kok opp, skru ned varmen og la putre til linsene er kokte og i ferd med å gå i oppløsning, 10-15 minutter.
- Når linsene er kokte, ha i de bakte gresskarbitene, ingefærpulver, karipulver og macapulver. Kjør suppen til en puré med blender eller stavmikser.