Ingredients
Scale
- En bakt søtpotet
- 2 ss Purasana Rødbet Pulver
- 2 ss Rød pesto
- 2 ss Tamari
- 3 ss olivenolje
- Saften av én sitronbåt
- 2 dl ferdigkokte kikerter
- 2–3 fedd hvitløk
- ½ rød løk hakket i biter
- 1 ss kaldpresset og filtrert kokosolje
Forslag til urter og krydder: spisskummin, urtesalt og frisk persille.
Instructions
- Bak en middels stor søtpotet ved å dele den i to og putt den midt i ovnen på 180 grader, varmluft i cirka tjue-tretti minutter. Skrell poteten og legg den skrelte poteten i en bolle med to spiseskjeer rød pesto, Purasana beetroot, sitronsaft og 3 ss olivenolje.
- Ha kikertene i en stekepanne med kokosolje, løk, hvitløk og tamari, la de surre på middels/lav varme til løken er mør, cirka åtte-ti minutter.
- Ha kikertblandingen over i bollen med søtpotet blandingen og mos alt sammen med en stavmikser. Du kan også tilsette litt vann hvis du syns det blir for tykt. Smak til med foretrukket salt, krydder og urter, for eksempel spisskummin og urtesalt.
Serveres som dressing med salat eller som pålegg på brødskiven.